Petition Closed

The Witcher: Cutted Ends/Ведьмак: Обрубленные концы

Petition

Dear CD Project,

We are huge fans of The Witcher Games. We know that “Wild Hunt” is the closing part of Geralt and his friends’ story. The game is just amazing! However, there are some weaknesses in the plot. Please correct them. We were very much upset when we got to know that you were not going to continue the stories of the heroes from the first two parts: Yaevinn, Siegfried, Yarpen, Saskia and Iorveth. This is unfair! We understand that it is pointless to expect a DLC about them because you officially announced “Blood and Wine” to be the last addition to “Wild Hunt”.

However we know that some time before you did change dialogs for Yennifer, Triss and Ciri, could you please do it again with Roche? Let him explain what happened to the key characters of Temeria. He is surely aware of what! Yaevinn has to appear somewhere. The first game finishes when he stayed in Vyzima. And that’s it. We want to know what happened to him afterwards.

As far as Siegfried is concerned – despite the fact that there are many knights of the Flaming Rose we never learned what happened to him. There was only one phrase that Geralt said and mentioned him. So what happened to the Grand Master?

Next thing about Iorveth, Yarpen and Saskia: in the “Matter of Sonscience” comics story it is said that Iorveth left Vergen with archers . Vernon Roche has to know something about his enemy. In the second game you showed hatred between them but in the third one you just forgot it. As Stanislavsky said: “I don’t believe it!” We think Roche would always be aware of that. What happened to Anais La Valett? Why doesn’t Roche even think about her? He kept talking about her during the whole time in the second game. Even in the epilogue of Temeria there is no a single word about the young ruler.

And the last thing – why does Roche wear temerian body armour in the occupied territory? This looks weird.

Sincerely yours,
Fans of “The Witcher”

Петиция

Уважаемые CDProdject! Пишут вам фанаты серии игр "Ведьмак". Как известно, "Дикая Охота" является завершением истории Геральта из Ривии и его друзей. Игра просто изумительная. Однако, на наш взгляд, в ней присутствуют некоторые сюжетные недоработки. Мы просим вас обратить на эти моменты внимание и исправить их. Мы очень расстроились, когда узнали, что вы не будете продолжать истории персонажей, заявленных в первых двух частях серии. А именно: Яевинна, Зигфида, Ярпена, Саскии и Иорвета. Несправедливо!.. Мы понимаем, что ожидать DLC о них уже бессмысленно, т.к. вы официально заявили, что "Кровь и Вино" - последнее дополнение к "Дикой Охоте".

Однако, известен прецедент, когда вы поменяли диалоги у Йеннифэр, Трисс и Цири. Сделайте, пожалуйста, то же самое с Роше. Пусть он хотя бы на словах разъяснит, что стало с вышеперечисленными героями. Наверняка он знает, что случилось с ключевыми фигурами истории Темерии, это же Роше! Яевинн должен хоть где-то появиться. Первая игра заканчивается на том, что он засел под Вызимой. И все. Дальше мы его теряем. Все же хочется знать, что с ним случилось дальше.

Зигфрид - несмотря на то, что в игре очень много рыцарей Пылающей розы, мы так и не узнаем, что стало с Зигфридом. Единственная фраза, которую кидает Геральт в сердцах "Зигфрида на вас нет!". Что же стало с магистром?

Иорвет, Ярпен, Саскиа. В истории комикса "Угрызения совести" говорилось, что Иорвет ушел из Вергена, забрав с собой лучников. Вернон Роше все же должен обладать ихоть какой-нибудь информацией о своем враге. Во второй игре вы показали между ними очень яркую ненависть, а в третьей — внезапно эту линию слили. Так и хочется сказать на манер Станиславского "Не верю!". Нам кажется, Роше бы уж точно держал бы руку на пульсе. Анаис Ла Валетт. Что стало с девочкой? Почему Роше о ней даже не вспоминает, хотя всю вторую игру только о ней и говорил? Даже в эпилоге о Темерии о юной правительнице не сказано ни слова.

И последнее. Почему Роше ходит в темерской броне по оккупированной территории? Это выглядит более чем странно.

С уважением, фанаты серии игр «The Witcher»

This petition was delivered to:
  • cd projekt red

Zirael Birdie started this petition with a single signature, and now has 498 supporters. Start a petition today to change something you care about.

This petition can’t win without you

Add your name to help “CD Projekt RED: The Witcher: Cutted Ends/Ведьмак: Обрубленные концы” win today. Every signature matters.