Doğrulanmış başarı

Caretta carettaların yuvası konser alanı değildir! PopFest'in yeri değiştirilsin!

Bu kampanya 12.564 destekçi ile değişim yarattı!

Nesli tükenmekte olan Caretta carettalar, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Eğer bir an önce harekete geçmezsek Mersin'deki yuvalarında konserler verilecek! Oysa üreme zamanları olan 15 Mayıs-15 Haziran arasındaki süreçte çevrede hiç yapay bir ses ve ışık olmaması gerekiyor.

Mersin'de Caretta carettaların üreme alanı olan özelleştirilmiş 100. Yıl (Gümüşkum) Tabiat Parkı'nda hem de 5 Haziran Çevre Gününde başlayacak ve 3 gün sürecek bir pop müzik festivali düzenleniyor. Bu festivalin düzenlenmesi demek, Mersin'de bir canlı türünün yok olmasına sebep olabilir.

Ben festivalde adı geçen ünlü isimlerin hiçbirinin bu özel durumu bildiğini sanmıyorum. Bile bile buna ortak olmak isteyeceklerini de düşünmüyorum. Eğer Mersin Büyükşehir Belediyesi bu festival için başka bir alan gösterirse, Caretta carettalar zarar görmeyecek.

Bu kampanyayı ne kadar çok kişiye duyurup imzalatabilirsek o kadar şansımız artacak.

Eğer başarırsak, 5 Haziran Çevre gününde Caretta carettaların yuvasında konser verilmemesi hepimizin sayesinde olacak. Bu mutlu haberi alacağımızı umuyorum. Hep beraber Caretta carettaların sesi olalım yeter.

Lütfen kampanyayı imzaladıktan sonra konserde sahne alacak ünlü isimlere (Aleyna Tilki, Demet Akalın, Edis, Fatma Turgut, Fettah Can, Hande Yener, Murat Boz, Murat Dalkılıç ve Simge) sosyal medyada bu kampanyayı gönderelim.  Onların da devreye girmesi için çağrıda bulunalım, Caretta carettaları hep birlikte koruyalım!

Desteğin için şimdiden teşekkürler.

Bugün Başak imzanı bekliyor!

Başak Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Caretta carettaların yuvası konser alanı değildir. PopFest'in yeri değiştirilsin. Mersin 100. Yıl Tabiat Park'nda konserden vazgeçilsin. @csbgovtr @mersin_bld». Başak ve imza atan diğer 12.563 kişiye katıl.