Braille alfabesi ile menü oluşturmaya destek verin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
cafeler ve tarafına İlayda Pulat bu kampanyayı başlattı

Görme engelli bireyler bir başkasının desteğini almadan günlük hayatlarında problem yaşayabiliyorlar. Örneğin, sosyal hayatta herhangi bir caffe ya da restauranta gittiklerinde tercih edecekleri yiyecek veya içecekleri kolaylıkla seçebilecek bir imkan bulamamaktadırlar. Bu tür, onların yaşamında kolaylık sağlayacak imkanların bulunmaması bireyler içerisinde bu mekanları tercih etmeme durumlarına yol açabiliyor. Dolayısıyla bu eksikliği gidermek ve görme engelli  bireylerimizin sesi olmak adına bu tür mekanlarda onların kendi alfabesi olan Braille Alfabesi ile menüler oluşturarak bu eksikliği gidermek ve bunu yaygınlaştırmak istiyoruz. Görme engelli bireylerimiz için başlattığımız bu kampanyaya sizlerinde desteğini ve ilgisini beklemekteyiz. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Toplum olarak sağduyulu ve bütünleştirici olmayız. Bugün gerçekleştirme amacında olduğumuz bu farkındalık, yarın tüm bireylerimiz için imkan sağlayacaktır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.