Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın İstifası İçin İmza Kampanyası!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bildiğiniz üzere Bursaspor bir kongre süreci yaşamıştır. Bu süreçte başkan Ali Ay blok 1060 oyla başkan olmuştur. Bu seçim sonucu camia'da büyük tepki yaratmıştır taraftarlar arasında bölünmeye sebep olmuştur. 2 sezondur kümeye düşmeye oynayan Bursaspor menfaat uğruna tekrar ihanete uğramıştır. Başkan Ali' Ay'ın geldiği günden bu yana attığı yalanlar verilen sözlerin tutulmaması şampiyon Bursaspor'a zarar vermektedir.

Bu konuda Teksas tribün lideri Selim Kurtulan bile Ali Ay hakkında gerçekleri söylerken kongrede konuşması engellenmiştir.

Bu sonuçtan kimse memnun olmazken Ali Ay seçim öncesi kendi Twitter hesabı üzerinden verdiği sözleri unutup daha 1'ay da transfer çalışmaları patlamış, göreve getirilen Mustafa Er istifa etmiş, başkan Ali Ay yalanlarına devam etmiştir.

3 milyonluk Bursa şehri futbol kenti sessizliğe bürünmüş ve kimse buna karşı ses çıkaramaz hale gelmiştir.

Transfer sezonu bitmeden derhal Ali Ay istifa etmeli  kongre üyeleri imza toplamalıdır. Bursan'ın Bursaspor'un kaderi menfaat uğruna 1060 kişiye bırakılmamalıdır.

Hiç bir başarı sağlamayan Ali Ay ve ekibi tekrar izlemek istemiyorsan sende sesimizi duyurmak için bu kampanyayı imzala #AliAyİçinİstifaVakti etiketi ile paylaş..

Bugün Bursaspor Medya imzanı bekliyor!

Bursaspor Medya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BursasporMedya: Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın İstifa İçin İmza Kampanyası!». Bursaspor Medya ve imza atan diğer 4.126 kişiye katıl.