Doğrulanmış başarı

BURSA'DA ÇATIDA MAHSUR KALAN KEDİLERİ KURTARIN

Bu kampanya 877 destekçi ile değişim yarattı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir evin çatısında mahsur kalan 3 yavru kedi kurtarılmayı bekliyor. Ne belediye, ne de itfaiye yardım etmiyor. Orada doğdular, günlerdir susuzlar. Orada yaşayan bir hanım balkondan yiyecek bir şeyler atarak yavruların karınlarını doyurmaya çalışıyor. Ancak susuzluk çok büyük bir sıkıntı! Neredeyse ölmek üzereler. Nilüfer Belediyesi'ne ulaşıldı, belediye çalışanları keşif için geldiler, çatıdaki kedileri gördüler ve itfaiye ile birlikte tekrar geleceklerini söylediler. Daha sonra öğrenildi ki "Çatıda mahsur kedi yoktur" diye raporlamışlar! Belediyeye tekrar ulaştığımızda saat belirtip yine geleceklerini söylediler ancak gelmediler. Aradığımızda ise lafı dolandırıp durdular. Resmen bizi oynattılar! İtfaiye ise ilgilenmediklerini söylüyor. Lütfen imzalayın, bu canları kurtarın.

Karaman Mah. Sevgi Sok. Zürih Düğün Salonu Karşısı, Sertkaya Sitesi A Blok yanı Nilüfer/Bursa

Bugün Özge imzanı bekliyor!

Özge Oktay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BURSA'DA ÇATIDA MAHSUR KALAN KEDİLERİ KURTARIN». Özge ve imza atan diğer 876 kişiye katıl.