Buca’da yaşayan sokak köpekleri için kulübe yapılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Kışın etkisini iyice göstermesiyle yiyecek ve ısınacak yer bulamayan hayvanlara dayanıklı ve kalıcı kulübeler yapılmasını talep ediyoruz. Köpekler yağmur gibi sert hava şartlarında yemek ve sığınacak yer bulamadıkları için üşüyorlar hasta oluyorlar donarak ölüyorlar.

Kedi evlerinin yetersiz kaldığı ve köpeklerin sığınabileceği hiçbir yer olmadığı görülürken, sokak hayvanlarının temel ve zorunlu ihtiyaçlardan sayılan barınma ihtiyacının karşılanması belediyelere hayvanlar için ayrılan ödeneklerin kullanılmasıyla mümkün. Barınma hakkı bir haksa, gereğinin yapılmasını istiyoruz. Biz sıcak evlerimizde uyurken soğuk kaldırımlarda hayatta kalmaya çalışan hayvanları göz ardı etmemek bizim olduğu kadar belediyelerin de görevidir.Üzerinde buca belediyesi logosu bulunan kulübeler hayvansever kişiler ile iletişime geçilerek onların yönlendirdiği uygun noktalara koyulsa çok iyi olucak.

Bugün Erkan imzanı bekliyor!

Erkan Gencer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Buca’da yaşayan sokak köpekleri için kulübe yapılsın». Erkan ve imza atan diğer 1.064 kişiye katıl.