Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 2.073 destekçiye ulaştı

Bodrum Devlet Hastanesi’nde görevli iki uzman hekim ile bir adliye çalışanı yayınlanan 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevinden ihraç edilmişti

Mesai biter o çıkamaz, hasta almaya devam eder, peki sonuç?
KHK ile ihraç!
Bodrum'da ki kardiyaloğum a resmen komplo!
SON KHK İLE BODRUM'DAN 2 DOKTORA İHRAÇ!.
Yazıklar olsun sizlere diyorum. .
Geçtiğimiz Cuma günü yayınlanarak yürürlüğe giren 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamuda çalışan 7 bin 438 kişi görevden ihraç edilmişti. KHK ile görevden ihraç edilen isimler arasında Bodrum Devlet Hastanesi'nde çalışan iki uzman hekim ile bir adliye çalışanının da olduğu öğrenildi.
Olağanüstü hal kapsamında ihraç edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni KHK ile toplam 7 bin 438 kişi görevden ihraç edildi. Yayınlanan KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 551, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 2 bin 303, İçişleri Bakanlığından bin 486, Sağlık Bakanlığı'ndan 789, Adalet Bakanlığı'ndan 418, Dışişleri Bakanlığı'ndan 45 kişi ihraç edilirken, 342 TSK personelinin rütbeleri ve Hakan Şükür ile Arif Erdem'e verilen madalyalar da geri alındı.
KHK ile görevine son verilen kişiler arasında Bodrum Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Yasemin Demirci ve ortopedist Uz. Dr. Başak Coşkun da bulunuyor. Ayrıca Bodrum Adliyesi'nde görev yapan bir zabıt katibinin de görevden ihraç edildiği öğrenildi.
Dr. Yasemin Demirci Muğla Tabip Odası Bodrum Temsilcisi olarak da görev yapıyordu.

Bugün Görkem imzanı bekliyor!

Görkem Özcandan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bu Bir Sağlık Hareketidir. Bodrum'da Haksiz Yere Görevlerinden Alinan İki Doktor İçin...». Görkem ve imza atan diğer 2.072 kişiye katıl.