Bring BTS (Bangtan Sonyeondan) to Romania! Aduceți BTS in Romania!

0 have signed. Let’s get to 7,500!

Hey, there everyone! As you know, the k-pop band BTS has become extremely popular lately, and of course, I couldn't be a prouder ARMY! I was incredibly happy to find out that BTS will have another world tour - the Love Yourself tour. To my surprise, they had a good few concert dates in Europe! This is going to be their first time in Europe, so obviously there had been a fight over those tickets. I sadly, wasn't lucky enough to get any. Even though I was happy to find out that BTS was coming to Europe, I couldn't help but feel disappointed that Romania was, once again, not on the list of tour dates. I always feel this huge disappointment, never have any of my favorite artists - such as One Direction, Fifth Harmony, Ariana Grande, Shawn Mendes, and of course BTS - set foot in Romania. I have been a fan of BTS since their Boy in Luv era, and since then, I have never stopped loving and admiring them. I definitely think that BTS should come to Romania. We have the facilities, we have the Romanian ARMYS, and we have the love and admiriation for our favorite k-pop group! Please, if you want to see BTS live, and experience the true show in Romania, then please sign this petition. We want this petition to reach BigHit Entertainment!

Hei, toată lumea! După cum știți, trupa k-pop BTS a devenit extrem de populară în ultima vreme și, bineînțeles, nu puteam fi un ARMY mai mândra! Am fost incredibil de fericita să aflu că BTS va avea un alt turneu mondial - turneul Love Yourself. Spre surprinderea mea, au avut căteva concerte în Europa! Aceasta va fi prima dată în Europa, așa că evident că a existat o luptă asupra acestor bilete. Din păcate, nu am fost suficient de norocoasă să obțin un bilet. Chiar dacă eram fericită să aflu că BTS venea în Europa, nu m-am putut abține să mă simt dezamăgită de faptul că România nu era pe lista de datele turneului. Întotdeauna am simțit această dezamăgire uriașă, niciodată nu am avut nici unul dintre artiștii mei preferați - cum ar fi One Direction, Fifth Harmony, Ariana Grande, Shawn Mendes și bineînțeles BTS - să calce pe pamânt Românesc. Am fost un fan al BTS de la epoca Boy in Luv si de atunci n-am încetat niciodată să-i iubesc și să îi admir. Cred cu siguranta ca BTS ar trebui sa vina in Romania. Avem facilitățile, avem ARMYS Români și avem dragostea și admirația pentru grupul nostru k-pop preferat! Vă rugăm, dacă doriți să îi vedeți pe băieți BTS live și să aveți experiența spectacolul adevărat în România, vă rugăm să semnați această petiție. Vrem ca această petiție să ajungă la BigHit Entertainment!

Today: Antonia is counting on you

Antonia Niculae needs your help with “Bring BTS (Bangtan Sonyeondan) to Romania! Aduceți BTS in Romania!”. Join Antonia and 5,277 supporters today.