Kampanya Kapatıldı

Boynuna ip bağlayıp denize tekmeleyerek attığı kediye acımadı!

Bu kampanya 1.190 destekçiye ulaştı

Karamürsel'de bir kişi boğazına ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attı. Kedi kıyıya doğru yüzerken, görüntülerin çeken kişilerin gülümsemesi dikkat çekti. Karamürsel'de yaşandığı iddia edilen olayda, bir kişi boynuna ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntülerdeki genç, denizin kıyısında boynuna ip bağladığı kediyi bacağına doğru yönlendirirken tekme atarak kediyi denize attı. Hayvan aldığı darbe ile havada dönerek denize düşerken, yüzerek kıyıya çıkmaya çalışıyor. Tekme atan kişiyi bir başka kişi cep telefonu ile görüntülerken, yaşananların ardından gülümsemelerin olması dikkat çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Karamürsel'de bulunan birçok kişi tepki göstererek, kediye tekme atan kişinin yakalanarak cezalandırılmasını istedi. Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Pilatin Pek olayın Karamürsel'de yaşandığını belirterek, "2 sene önce de böyle bir olay olmuştu. Ben kendim şahit olup müdahalemi yaptım. Atamadı denize. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler aracılığıyla adli makamlara suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Bugün ipek imzanı bekliyor!

ipek özgen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Boynuna ip bağlayıp denize tekmeleyerek attığı kediye acımadı!». ipek ve imza atan diğer 1.189 kişiye katıl.