Bodrum'da Kediye Çarpıp Veterinere Götürmeyi Kabul Etmeyen Adam Cezalandırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Bodrum Gümbet'te 03-02-2017 tarihinde sabah saatlerinde bir kediye çarpan 48 L 6645 plakalı aracın sahibi olan şahıs durdurulup kediyi veterinere götürmesi söylenmesine rağmen "bana ne, götürmem nereye şikayet ederseniz edin" diyerek bir canı acılar içinde ölüme terk edip gitmiştir. Kedi adamın gitmesinin ardından hayvan severler tarafından veterinere götürülse de ne yazık ki yaşam savaşını kazanamayarak bugün hayatını kaybetmiştir. Bir canı arabasıyla ezen ve veterinere götürmeyi kabul etmeyip yol kenarında acılar içinde ölüme terk eden bu vicdansız araç sahibinin cezalandırılmasını ve böylece bundan sonra araç kullanırken daha dikkatli olmasını, eğer bir daha bir cana çarparsa yapması gerekeni yaparak veterinere götürmesini istiyoruz. Ayrıca bu cezanın diğer sürücülere de örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz.

Bugün hande imzanı bekliyor!

hande çelensu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bodrum'da Kediye Çarpıp Veterinere Götürmeyi Kabul Etmeyen Adam Cezalandırılsın». hande ve imza atan diğer 1.441 kişiye katıl.