Boğaziçi Üniversitesi kütüphanesi ve yurtlarında yeniden tuvalet kağıdı görmek istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Her gün 24 saat boyunca okul öğrencilerini ağırlayan Boğaziçi Üniversitesi Aptullah Kuran Kütüphanesi'nde yaklaşık 3 haftadır lavabolarda tuvalet kağıdı bulunmamaktadır.

Aynı durum, yurtlarda da mevcuttur. Tüm bu koşullar okul öğrencilerini fevkalade müşkül durumda bırakmaktadır. Özellikle yurtta kalan ve günlük vaktinin büyük kısmını kütüphane ve yurtlarda geçiren öğrenciler açısından durum çok daha iç karartıcı vaziyettedir.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nü bu duruma son vermek üzere gerekli adımları atmaya davet ediyoruz.

Mevcut durum finansman eksikliğinden kaynaklanmaktaysa, kampüslere tuvalet kağıdı tedariki için gerekli parayı toplamak üzere Tuvalet Kağıdı Çadırları kurmaya hazırız. Okulda düzenlenen muhtelif kulüp etkinlikleri ve stand faaliyetlerine bürokratik engeller çıkaran yeni okul yönetimini BOUN Tuvalet Kağıdı İnisiyatifi'ne kolaylık sağlamaya davet ediyoruz.

BOUN Tuvalet Kağıdı İnisiyatifi

Bugün Batuhan imzanı bekliyor!

Batuhan Avakado bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Boğaziçi Üniversitesi kütüphanesi ve yurtlarında yeniden tuvalet kağıdı görmek istiyoruz». Batuhan ve imza atan diğer 304 kişiye katıl.