Confirmed victory
Petitioning İstanbul Büyükşehir Belediyesi and 1 other

Boğaz Manzaramızın Reklam Panosuyla Kapatılmasını İSTEMİYORUZ! #ManzaramıKatletme

Supporters

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü yolu üzerine yapılan metro inşaatını fırsat bilen reklam şirketi, her gün önünden sık sık geçtiğimiz, gelen misafirlerimize göstermekten kıvanç duyduğumuz manzarayı yok etti !

Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan yeni metro hattının bir çıkışı da Üniversitemizin Uçaksavar Kampüsü sınırları içerisinde bulunuyor.

Bu metro hattı bittiğinde bahsi geçen yerden günde binlerce insan çıkış yapacak. Metro çıkışının tam karşısında ise yukarıda bulunan ilk fotoğrafta göreceğiniz üzere eşsiz bir boğaz manzaramız vardı fakat yapılan bu metro inşaatını fırsat bilen reklam şirketi, metro çıkışının tam karşısına reklam panosunu dikerek bu manzaramızı yok etti.

Bu katliama sakın sessiz kalma ! Buradan bu reklam şirketini ve bu reklam panosuna izin veren İstanbul Büyük Şehir Belediyesini kınıyor ve en kısa sürede bu manzara katliamını durdurmalarını talep ediyoruz !

Letter to
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
A1 İletişim Açık Hava Reklam
Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü yolu üzerine yapılan metro inşaatını fırsat bilen A1 İletişim Açık Hava Reklam şirketi, her gün önünden sık sık geçtiğimiz, gelen misafirlerimize göstermekten kıvanç duyduğumuz manzarayı yok etti !

Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan yeni metro hattının bir çıkışı da Üniversitemizin Uçaksavar Kampüsü sınırları içerisinde bulunmaktadır. Bu metro hattı bittiğinde bahsi geçen yerden günde binlerce insan çıkış yapacaktır. Metro çıkışının tam karşısında ise eşsiz bir boğaz manzaramız bulunmakta idi, fakat yapılan bu metro inşaatını fırsat bilen reklam şirketi, metro çıkışının tam karşısına reklam panosunu dikerek bu manzaramızı yok etti.

Kamu yararı göz önünde bulundurulduğunda, bu reklam panosunun, İBB Reklam mevzuatı 19. maddesi gereğince (Kaldırım ve yol üstüne reklam-tanıtım tabelası konulamaz.) bir an önce kaldırılmasını talep ediyorum.