Confirmed victory

Boğaz Manzaramızın Reklam Panosuyla Kapatılmasını İSTEMİYORUZ! #ManzaramıKatletme

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü yolu üzerine yapılan metro inşaatını fırsat bilen reklam şirketi, her gün önünden sık sık geçtiğimiz, gelen misafirlerimize göstermekten kıvanç duyduğumuz manzarayı yok etti !

Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan yeni metro hattının bir çıkışı da Üniversitemizin Uçaksavar Kampüsü sınırları içerisinde bulunuyor.

Bu metro hattı bittiğinde bahsi geçen yerden günde binlerce insan çıkış yapacak. Metro çıkışının tam karşısında ise yukarıda bulunan ilk fotoğrafta göreceğiniz üzere eşsiz bir boğaz manzaramız vardı fakat yapılan bu metro inşaatını fırsat bilen reklam şirketi, metro çıkışının tam karşısına reklam panosunu dikerek bu manzaramızı yok etti.

Bu katliama sakın sessiz kalma ! Buradan bu reklam şirketini ve bu reklam panosuna izin veren İstanbul Büyük Şehir Belediyesini kınıyor ve en kısa sürede bu manzara katliamını durdurmalarını talep ediyoruz !

This petition was delivered to:
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi
  • A1 İletişim Açık Hava Reklam

İsa YETER started this petition with a single signature, and won with 2,442 supporters. Start a petition to change something you care about.