Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 4.609 destekçi ile değişim yarattı!

Bisiklet, tüm dünyada medeniyetin bir ölçüsü olarak kabul edilmektedir. Bir ülkenin bisikleti sevmesi için bisiklet sporunun gelişmesi gerekir.

Ülkemizin gururu olan Torku Şeker Bisiklet Takımı ne yazık ki kapatılmıştır. Performanslarının ve başarılarının gün geçtikçe artan ivmesiyle, kendilerini bisiklet sporuna adamış, daha kaliteli işler yapmak isteyen bu insanlar ve bu sporun destekçileri, taraftarları yalnız bırakılmıştır.

Torku Şeker Sporcuları ve bisiklete gönül vermiş insanlar yalnız bırakılmasın. Hak ettikleri desteği ve emeklerinin karşılıklarını görebilecekleri bir bisiklet takımı kurulsun.

“BİSİKLET CAMİASI ŞOKTA... Ülkemizin Tek Kıta Takımı Olan 'Konya Torku Şeker' Continental Cycling Team Kapatıldı.

1955 yılından beri bisiklet sporu adına çok büyük başarılara imza atan, ülkemizi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda tek başına temsil eden dev mazinin yıkılması, bisiklet severleri çok derinden yaraladı. Biz ülkemizde daha çok takım olsun, bisiklet sporu gelişsin, bisiklet takımlarımız devler arenasında boy göstersin diye umut ederken, var olan takımlara yeterince destek verilmemesi, hatta kapanması, bisiklet sporu adına çok üzücü. Bugün birlik olup bisiklet sporuna sahip çıkma zamanıdır. Türk bisikletinin can damarlarından olan bu büyük takımlar böyle kolay kolay harcanamamalı.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Keçeci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bisiklet sporunun gelişmesi gereken ülkemizde yalnız bırakma #TorkuSporcularıYalnızDeğil». Ahmet ve imza atan diğer 4.608 kişiye katıl.