Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 397 destekçiye ulaştı

Türkiye Bisiklet Federasyonu bu zamana kadar olan süreçte sosyal gereklilikler, sorumluluklar ve yaşa bağlı olarak ayırdığı kategorilerde yarışan sporcular için harcırah ödeme konusunda ayrımda bulunmaktadır. Dün itibariyle kimin aldığı belli olmayan karar neticesinde hali hazırda belli olmayan ve açıklanmayan program dahilinde sporcular, hak ettikleri harcırahları alamayacaklardır. Harcırahlar, finish gören tüm katılımcılar dahilinde belli bir yüzde içerisinde yer alan kişilere verilmekte olup, yarışan kişiye yarıştan belli bir süre sonrasında ödenmektedir. Kaynak aktarımı konusunda bu zamana çoğu şeye tolerans gösteren federasyonun,  bisiklet emekçilerine karşı olan tutumunu ve ulaşım, bisiklet, parça, malzeme gibi birçok kalemi kendisi üstlenerek yarışlara katılan ve kafile getiren sporculara olan tutumu kınıyor Federasyonun kararını geri çekmesini istiyoruz.

Bugün Mehmet Can imzanı bekliyor!

Mehmet Can Balcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bisiklet Federasyonu masterlar kategorisinde yarışan sporculara harcırahlarını ödesin». Mehmet Can ve imza atan diğer 396 kişiye katıl.