Kampanya Kapatıldı

Arakan'da Zulüm Son Bulsun!

Bu kampanya 56 destekçiye ulaştı

Son 1 haftada yaklaşık 3000 ile 4000 insanın zalimce öldürülmesine karşılık olarak herkesin sessiz kalmasına insanlığın ayıbı diyebiliriz.Son yıllarda İslamafobi arttıkça İslam dinine mensup kişilerin dışlanması, cahil görülmesi ve gerici toplum olarak kabul edilmesi kabul edilecek bir olay değildir.

28 Mart 1942 yılında ilk olarak Minbya şehrine bağlı Çanbilli Köyünde başlayan, daha sonra da bütün Arakan'a yayılan bu katliamda şuana kadar en az 150 bin Arakanlı Müslümanın öldüğü açık ve net olarak görülüyor.

2015 yılında 127 kişinin öldüğü Paris saldırısında bütün dünyanın nasıl ayağa kalktığını herkes gördü.Peki yıllardır söz konusu olan bu insan eşitliği nerede? İslama karşı yapılan bu büyük saldırılar sonrasında İslam dinine mensup kişilerin ayaklanması sonucu olarak Müslümanlar saldırgan, vahşi gibi gösterilip olayın aslı yansıtılmamaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda Venedik'te bir belediye başkanı açıklama yaparak meydanda  "Allahu Ekber" diye bağıran kişilerin öldürülmesi konusunda izin sağlamıştı.Bu yaptırımların üzerine İslam aleminin sessizce kalmasını isteyen batılı devletler yıllardır medeniyet diyorlar fakat medeniyetin temelinde insan eşitliği, özgürlük ve hoşgörü yatmaktadır.

Myanmar'da ki vahşice saldırılara sessiz kalanların dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun bu insanlık suçuna ortak olmuşlardır.Uluslararası insan hakları örgütlerinden henüz ses getiren bir açıklama yapılmamış durumda.Bu konuda bütün insanlığın duyarlı olması gerekmektedir.Şuan İslam coğrafyasına alçakça bir saldırı yapılmaktadır ve batı medyası bunun tam tersini insanlara aktarmaktadır.

Olayın aslının duyulması ve insanları bilinçlendirmek amacı ile bu imza kampanyasını başlatmış bulunmaktayız.Ne kadar çok talep olursa o kadar yankı bulacağı açık ve net olarak ortadadır.

Kampanyaya dair materyallere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.(Sosyal medya görselleri, basın bildirisi, web site materyalleri)

Ücretsiz steam key

Bugün Fahrettin imzanı bekliyor!

Fahrettin Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Birleşmiş Milletler: Arakan'da Zulüm Son Bulsun!». Fahrettin ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.