Bir Köpeğin Yaşam Hakkına Karşı İşlenen Suç Soruşturulmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Sivas Cumhuriyet Universitesi Anatomi dersi hocası Doç. Dr. Hasan Hüseyin Arı, birinci sınıflara verdiği Anatomi dersinde "preparat bulamadığı"nı iddia ederek her sene canlı bir köpeği sınıfta öğrencilerin gözleri önünde öldürüp anatomi preparatı haline getirmektedir.
Ders sırasında ağlayan öğrencilerle dalga geçerek rencide eder, öğrencilerin şikayet etmesini sınıfta bırakmakla tehdit ederek engellediği iddia edilen bu şahıs hakkında derhal gerekli işlemlerin başlatılması, soruşturma açılması ve gerekli cezanın verilerek bu tür bir vahşetin bir daha yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınması rica olunur.

5199 sayılı Hayvan Hakları kanunu gereği bir hayvanın böylesine vahşice hayatına son verilmesi kanunlara karşı açıktan işlenen bir suçtur. Hayvanların yaşam hakları, yaşam kaliteleri Uluslararası imzalanmış kanunlarla da ayrıca koruma altına alınmıştır.

Mevzu ile ilgili gerekli işlemlerin başlatılmasını ve hayvan sever camiasının büyük tepkisine neden olan bu vahşetin cezalandırılmasını önemle rica ederiz

Bugün HAYSEV DERNEĞİ imzanı bekliyor!

HAYSEV DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bir Köpeğin Yaşam Hakkına Karşı İşlenen Suç Soruşturulmalı». HAYSEV DERNEĞİ ve imza atan diğer 41.204 kişiye katıl.