BİR BİLEKLİK HAYATI KOLAYLAŞTIRIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sayın Sağlık Bakanım,

Ben Türkiye'deki meme kanseri olan binlerce kadından biriyim. Bizlerin en büyük korkusu lenfödemdir. Lenfödem, halk arasında bilinen adıyla “Fil Hastalığı”, lenfatik sıvının hücreler arası dokuda birikerek, sıklıkla kollarda veya bacaklarda, ara sıra da gövdede şişmeye neden olmasıdır. Biz herhangi bir şekilde düşersek , bayılırsak , kaza olursa kolumuza müdehale olursa lenfödem oluruz. Ve sürekli olacak korkusuyla yaşıyoruz. Bizlere, bütün sağlık personelinin tanıyacağı bir bileklik yapılmasını, bunu gören sağlık personeli bizim kolumuza bilinçsiz de olsak müdehale etmemesini, sağlamak istiyoruz. Bizlere yardımcı olun. Sevgili arkadaşlar sizde bunu paylaşarak bize yardımcı olun.Kanser dernekleri sizlerinde bu konu üzerinde çalışmalar yapmanızı rica ediyorum. Sağlıklı kalın..

Bugün Nebahat imzanı bekliyor!

Nebahat Sağdıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BİR BİLEKLİK HAYATI KOLAYLAŞTIRIR». Nebahat ve imza atan diğer 185 kişiye katıl.