Bir Anne Sırf Parası Olmadığı İçin Kanserle Savaşamıyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
sağlık bakanlığı ve tarafına Emir Taş bu kampanyayı başlattı

Merhaba,

Öncelikle buraya kadar gelip bu yazıyı okuyorsanız çok güzel bir işe imza atıyor olduğunuzu bilmenizi isterim. Burada birleşiyor ve bu kampanyaya destek vermenizin çok önemli bir görev olduğuna emin olabilirsiniz. Henüz 3 yaşında olan küçük bir çocuğun annesi Göğüs kanseriyle savaşmaya çalışıyor. Aslında savaşmaya çalışamıyor bile. Çünkü maddi gücü yetersiz ve SSK güvencesi altında değil.

Kitle Artık Tümör!

Bundan 1 yıl öncesinde fark edilen kitle ne yazık ki annemizin 1 yıl'da maddi imkanların yetersiz olması nedeniyle bugün Tümöre dönüşmüş durumda. Yani şuanda dahada riskli bir evredeyiz.

Kaymakamlığa Gittik

Kaymakamlıktan konuyla ilgili destek talep ettik. Bu destek talebimiz maddi değil sağlıkla ilgiliydi. Kendilerinden devlet tarafından SSK lı yapılmasını talep ettiğimizde bize " SSK 'ya X.XXX TL tutarında borcu var. O borcu ödeyin devlet tarafından sağlık sigortası konusunda destek verilir " dendi. Biz zaten maddi imkanı olmayan bir anneden bahsederken onlar borç ödenmesinden bahsettiler.

Para Değil, Sağlık Destek İstiyoruz!

Biz maddi bir destek istemiyoruz. Sağlık konusunda bir desteğe ihtiyacımız var.
En azından sağlık sigortası konusunda bir destek alabilirsek gerçekten çok rahat edecektir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.