#bilkentkafeslerikaldır

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

‼‼ BURASI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ‼‼
Hayvan sever bir takipcimiz tatafından 2 gün önce aldığımız habere göre Bilkent'in kafesleri yeniden ortaya çıkmış... Bilkent Üniversitesi Hayvan Dostları Kulübü olarak senelerdir mücadelesini verdiğimiz konulardan birisi olan bu kafes tuzaklar hakkında defalarca kafesleri koymayacakları konusunda okuldan söz almamıza rağmen 2014'ten bu yana hala kafeslerle hayvan yakalama çalışması yapılmaktadır. Ancak bu kafeslere sıkışmış bir şekilde bulduğumuz dostlarımızdan günlerce aç susuz kalarak bitap düşenler de oldu. Görselde gördüğünüz kedimizin adı ise Haydar. Haydar kafese yakalandığı gibi farkedilen ve erkenden kurtarılan şanslı dostlarımızdan. Bu kafesler üniversitemizin ne adına ne de itibarına yakışır. Bilkent Üniversitesi'nin kampüs içinde yaşam mücadelesi veren hayvanlarına karşı olan bu tutumunu ve verdiği sözleri tutmama alışkanlığını, bu saygıdeğer üniversitenin öğrencileri olarak üzülerek kınıyoruz. Okulumuzun artık hayvanların yaşam haklarını gözeten bir kampüs haline gelmesini ve kafeslerini kulübelere çevirecek kadar bizlerle beraber yaşayan farklı yaşam formlarına da sahip çıkmasını temenni ve talep ediyoruz. #bilkenthayvandostlarıkulübü #bilkentuniversity #bilkentkafeslerikaldır