Kampanya Kapatıldı

Bilinci kapalı olan Gökmen'in kurtuluşunun tek çaresi kök hücre nakli olmak

Bu kampanya 6.153 destekçiye ulaştı

Sevgili arkadaşlarım,kardeşlerim,abilerim,ablalarım Gökmen paşamız uzun bir süredir tedavisi zor olan bir hastalığa yakalanması sonuçu Ankara'da yatmaktadır.
Çok uzun bir tedavi süreci geçirip, azına cevap vermektedir. Ani kalp durması sonucu 4 aydır bilinci kapalı olan Gökmen'in kurtuluşunun tek çaresi kök hücre nakli olmak.Doktorlar Gökmen'in Kök Hücre tedavisinin yapılması sonucu bu hastalıktan kurtulacağını ve ayağa kalkacağını bildirmiştir. Sizden ricamız Bimer'e ve diğer Sosyal Paylaşım sitelerinde aynı zamanda whatsapp kullanan TV Haber programlarına paylaşmanızı isterim.
İnsanların hayatlarına dokunabilirsiniz. Yapmamız gereken sadece sesimizi daha çok insana duyurmak ve bu hastalına hızlı bir çare bulmak.
Sizlerde İnsanların Hayatlarına Dokunun. EL ELE VERELİM.Oda diğer yaşıtları gibi koşsun oynasın okula gidebilsin annesine sarılabilsin .
6 yasındaki Gökmen Telci için Lütfen yardım edin.İlginiz için teşekkür ediyorum şimdiden.
Anne Nazan Telci:0553 288 60 17

NOT : İmza sonunda bağış sayfasına yönlendiriliyorsunuz bizimle hiçbir alakası yoktur.Biz sadece burada Gökmen paşamızın hastalığı duyulması açısından imza topluyoruz.

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Telci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilinci kapalı olan Gökmen'in kurtuluşunun tek çaresi kök hücre nakli olmak». Cem ve imza atan diğer 6.152 kişiye katıl.