0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Malumunuz Rakibimiz Fenerbahçe'nin Ağlak Teknik Direktörü, Akhisar Maçı Yenilgisi Sonrası Yaptığı Talihsiz Basın Açıklamasında. Şu Açıklamayı Yapmıştır. Beşiktaş Kupa Maçında Taç Hırsızlığı Oldu. Evet Hakemi ve Dolayısı İle Klübümüzü Taç Hırsızlığı İle Suçlamıştır. Muhtemelen Futbol Dünyasında Bu Güne Kadar, Eşine Rastlanmamış Bir Suçlama Olabilir Bu Tuhaf Durum.

Bir Beşiktaş Taraftarı Olarak Önce Yönetimimizi, Akabinde Şenol Güneş Hocamızı ve Devamında Futbolcularımızı Bu Konuda Göreve Davet Ediyorum.

Önümüzdeki İlk Oynanacak Fenerbahçe Maçında Kazanacağımız Tacı Onlara Verelim. Ve Hatta Maç Boyunca Kazanacağımız Tüm Taçları Onlar Kullansınlar. Böylelikle Onlarca Adalet Yerini Bulmuş Olacak. Ve Teknik Direktörleri Bir Nebze Şuursuzca Konuşmayı Bırakacaktır.

Bu Konuda Tüm Cefakar Beşiktaş Taraftarını, Bu Kampanyaya Katılmayı Davet Ediyorum.

Sevgiler, Saygılar..

Ne Mutlu Beşiktaş'lıyım Diyene.

Bugün İlhan imzanı bekliyor!

İlhan Söyler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bilgi@bjk.com.tr: Beşiktaş Fenerbahçe İle Oynayacağı İlk Maçta, İlk Kazanacağı Tacı Onlara Hediye Etsin». İlhan ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.