Başarı

BİLECİK HAYVAN BARINAĞINDAKİ VAHŞETE DUR DE!

Bu kampanya 3.084 destekçi ile değişim yarattı!

Hayvan Hakları Derneği ve Bilecik belediyesi olmak üzere ilgili bütün kurumlardan yardım bekliyor ve bu konuya karşı duyarsız kalınmamasını istiyoruz.

Bilecik hayvan barınağındaki hayvanlara iyi bakılmıyor. Sokaklarımızdan toplanıp götürülen yada bakamadığımız evcil hayvanlarımızı güvenli olacağına inanarak bıraktığımız barınaklar her geçen gün vahşet yuvası olmaya devam ediyor. Birçok hayvan hastalıktan dolayı telef oluyor. Yaralarına pansuman yapılmıyor. Birçok yavru köpek donarak ölüyor. Bu hayvanlara ya iyi bakılmalı yada oraya hapsedilmemeli. Barınakların durumu günden güne o kadar kötüye gidiyor ki sağlıklı bir hayvan maalesef bu barınaklarda 3 aydan fazla yaşayamıyor. Lütfen tek derdi biraz sevgi ve karnının doyması olan bu minik dostlarımıza yardım elinizi uzatın. Sizin de bir canlının hayata kazandırılmasında yardımınız olsun. "Yerdekine merhamet et ki, göklerdeki de sana merhamet etsin."

Bilecik hayvan barınağındaki hayvanlar için hijyenik, güvenli ve sıcak bir yaşam alanı istiyoruz!

Bugün Yaren Ebrar imzanı bekliyor!

Yaren Ebrar Çimen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BİLECİK HAYVAN BARINAĞINDAKİ VAHŞETE DUR DE!». Yaren Ebrar ve imza atan diğer 3.083 kişiye katıl.