Ucu Sivri Tel Çitler Kaldırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı kaldığım İstanbul Fatih Kız yurdunda ısrarlarıma rağmen kedilerin içeriye girmesine önlem olarak dikilen ucu sivri tel çitler dün sabah saatlerinde bir kediye ciddi şekilde zarar vermiştir. Kediler tellerden atlarken çok ciddi şekillerde yaralanıyor ve mikrop kapıyorlar. Yurttaki öğrenciler olarak biz, gönüllü olarak bu hayvanları veterinere götürerek, onların masraflarını da yine bizler karşılıyoruz. Kediler tırmanabilen varlıklar olduğundan dolayı herhangi bir çit düzeni onları bahçeye girmekten alıkoymaz, şuanda da alıkoymuyor zaten. Ancak bu amaçla yapılmış olan tel çitler onlara yalnızca zarar veriyor. Yurtta büyük bi çoğunluk olarak bu uygulamanın sona ermesini ve başka çözümler üretilmesini ısrarla talep ediyor, hiçbir mazeretin bir canlının hayatından daha önemli olmadığına inanıyoruz.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Fatih Kız Öğrenci Yurdu
İSTANBUL/FATİH

Bugün Yakup imzanı bekliyor!

Yakup Çiçek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bidb@gsb.gov.tr: Ucu Sivri Tel Çitler Kaldırılsın!». Yakup ve imza atan diğer 339 kişiye katıl.