Victory

Dünya tatlısı Kırpık, Kavacık Altın Ekmek önüne serbest bırakılsın

This petition made change with 1,454 supporters!

Sayın Yetkililer ve tüm iyi kalpli insanlar,

Yıllardır Kavacık Altın Ekmek civarinda yaşayan sessiz iyi huylu Kırpık köpek şikayet üzerine Belediye tarafından alınmış bulunmaktadır. Bu konudaki iyiniyetinize inanıyorum ve yıllardır her akşam Altın Ekmek Fırın'dan ekmek alıp Kırpık ile selamlaşan bir semt sakini olarak onun iyi huyluluğunu sizin dikkatinize sunmak istiyorum.

Kırpık gibi mahallenin sevdiği hayvanların çocuklarımızın ve bizim yaşamımızda dost olarak yer alması kültürümüzün bir parçasıdır. Sokak hayvanları bir çok açıdan doğanın dengelerini korurlar. New York Belediyesi'nin yıllık haşerat ilaçlama bütçesi 2016'da 9 milyon USD'yi aştığı halde, şehirde kişi başına bir büyük fare yaşadığı söylenmektedir. Bizim sokak canlarımız bizi bir çok tehlikeden korumaktadır.

Kırpık'ın iyi huyluluğunun en büyük şahitlerinden biriyim. Hepimiz onun 5199 kapsamında tekrar Altın Ekmek önüne bırakılmasını rica ediyoruz.

Today: Meltem is counting on you

Meltem Ozcelebi needs your help with “Beykoz Belediyesi: Dünya tatlısı Kırpık, Kavacık Altın Ekmek önüne serbest bırakılsın”. Join Meltem and 1,453 supporters today.