BELEDİYELERİN SOKAK HAYVANLARINI TOPLAMALARININ ÖNÜNE GEÇİLSİN ARTIK!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bakım evi olmayan belediyelerin sokak hayvanlarını toplayamayacağına ilişkin hükümler olmasına rağmen pek çok belediye kış aylarında sokak hayvanlarını toplayıp dağ başına, ormanlık alana ölüme terk etmeye devam ediyor. Bunu yapmaya devam eden yetkilileri engelleyecek caydırıcı cezalar olsa bile şikayetler sağlıklı ve adil şekilde incelenmediği, hiç bir denetleme yapılmadığı için yasalar kağıt üzerinde kalıyor!

Her kış olduğu gibi bu kış da ilçemizde Finike Belediyesi tarafından toplatılıp ormanlık alana atılan köpeklerin bir çoğu hayvanseverlerin tüm uğraşlarına rağmen açlıktan, hastalıktan ya da soğuktan donarak öldü! Resimde gördüğünüz köpek de donarak can veren onlarca yavrudan yalnızca bir tanesi.

Konu ile ilgili belediyeye yapılan başvuruların cevabı yalan beyanlarla dolu. Başvurduğumuz pek çok resmi kurum ve kuruluş topu bir başkasına atarak bizi yıldırmaya çalışıyor. Hangi kapıyı çalacağımızı şaşırdık! Hayvanseverlerden destek bekliyoruz.

Belediyelerin bu uygulamalarını sonlandıracak kanunlar ve caydırıcı cezalar talep ediyoruz.

Lütfen imza  atarak destek olun.

Bugün Toprak imzanı bekliyor!

Toprak Özgür bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BELEDİYELERİN SOKAK HAYVANLARINI TOPLAMALARININ ÖNÜNE GEÇİLSİN ARTIK!». Toprak ve imza atan diğer 488 kişiye katıl.