0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kış gelmeden, sokak hayvanları AÇLIKTAN,DONARAK ölmesin diye elimizden geleni yapıyoruz ama asla yetmiyor. BARINAKLAR yetersiz ve malesef oraya giren hayvanlar viral hastalıklardan,birbirine bulaşarak ölüyorlar. Hepsine tek başımıza sahip çıkamıyoruz tek isteğimiz BARINMA ve BESLEME noktaları kurulması ve bu noktaların insanların zarar veremeyeceği,atamayacağı biçimde yapılması. SABİTLENEN ya da beton vs kaplar korunaklı köşelerde yuvalar TALEP EDİYORUZ. BESLEME ETKİNLİKLERİNİN bölgesel derneklerle ve STKlarla görüşülerek iş bölümü yapılarak gerçekleştirilmesini istiyoruz.Biz BAŞAKŞEHİR'de CANA DEĞER adında bir SOKAK HAYVANLARINI VE ÇEVREYİ KORUMA DERNEĞİ kurduk ama BELEDİYE yardımı olmadan büyük bir fark yaratmamız imkansız. Tek isteğimiz özellikle kışın bu hayvanların acı çekmemesi için elimizden geleni yapabilmek. Çokça projemiz var ama BELEDİYE İZİNİ ve YARDIMI olmadan başaramayız. Lütfen bizi yalnız bırakmayın, yardımlarınızı bekliyoruz

Bugün CANA DEĞER BAŞAKŞEHİR ÇEVRE VE SOKAK HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ imzanı bekliyor!

CANA DEĞER BAŞAKŞEHİR ÇEVRE VE SOKAK HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «belediye@basaksehir.bel.tr: SOKAK HAYVANLARI için BESLEME,BARINMA ODAKLARI kurulsun BELEDİYELERİ HAREKETE GEÇİRELİM!». CANA DEĞER BAŞAKŞEHİR ÇEVRE VE SOKAK HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ ve imza atan diğer 242 kişiye katıl.