Doğrulanmış başarı
Kampanyanın muhatabı: THE GRAND NATIONAL ASSEMBLY OF TURKEY - BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAY CEMİL ÇİÇEK

(This petition is written in English and Turkish. / Bu imza kampanyası İngilizce ve Türkçe yazılmıştır.)

The Prime Minister Recep Tayip Erdogan, a religious zealot, (with his Islamist AKP party in government) has been increasing intimidation and clampdown on dissenting artists, writers, politicians, increasingly curtailing basic freedoms of speech and expression.  The unlawful  imprisonment of Mustafa Balbay and others in the Ergenekon Trials must stop.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve din eğilimli AKP hükümeti, görüşlerine karşı çıkan sanatcı, yazar ve politikacılari, korku, baskı ve tutuklama yöntemleriyle onların insan haklarını, düşünce ve ifade özgürlüklerini kısmakta ve önlemektedir. Mustafa Balbay ve diğer Ergenekon davasında kanunsuz ve
sahte delillerle tutuklanan kişiler muhakkak serbest bırakılmalıdır.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • THE GRAND NATIONAL ASSEMBLY OF TURKEY - BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
    BAY CEMİL ÇİÇEK

Atatürk Societies of America and United Kingdom / Amerika ve İngiltere Atatürkçü Düşünce Dernekleri bu kampanyayı tek bir imzayla başlattı ve 2.348 destekçisi ile başarıldı. Önem verdiğin bir şeyin değişmesi için bir kampanya başlat.

Bugün Atatürk Societies of America and United Kingdom imzanı bekliyor!

Atatürk Societies of America and United Kingdom / Amerika ve İngiltere Atatürkçü Düşünce Dernekleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAY CEMİL ÇİÇEK: FREE MUSTAFA BALBAY - SUPPORT FREEDOM OF EXPRESSION | MUSTAFA BALBAY SERBEST BIRAKILSIN». Atatürk Societies of America and United Kingdom ve imza atan diğer 2.347 kişiye katıl.