Confirmed victory

FREE MUSTAFA BALBAY - SUPPORT FREEDOM OF EXPRESSION | MUSTAFA BALBAY SERBEST BIRAKILSIN

(This petition is written in English and Turkish. / Bu imza kampanyası İngilizce ve Türkçe yazılmıştır.)

The Prime Minister Recep Tayip Erdogan, a religious zealot, (with his Islamist AKP party in government) has been increasing intimidation and clampdown on dissenting artists, writers, politicians, increasingly curtailing basic freedoms of speech and expression.  The unlawful  imprisonment of Mustafa Balbay and others in the Ergenekon Trials must stop.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve din eğilimli AKP hükümeti, görüşlerine karşı çıkan sanatcı, yazar ve politikacılari, korku, baskı ve tutuklama yöntemleriyle onların insan haklarını, düşünce ve ifade özgürlüklerini kısmakta ve önlemektedir. Mustafa Balbay ve diğer Ergenekon davasında kanunsuz ve
sahte delillerle tutuklanan kişiler muhakkak serbest bırakılmalıdır.

This petition was delivered to:
  • THE GRAND NATIONAL ASSEMBLY OF TURKEY - BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
    BAY CEMİL ÇİÇEK

Atatürk Societies of America and United Kingdom / Amerika ve İngiltere Atatürkçü Düşünce Dernekleri started this petition with a single signature, and won with 2,374 supporters. Start a petition to change something you care about.