Kampanya Kapatıldı

Batman Lisesi, Batman İlinin Markasıdır. Batman Lisesi Adı Yaşatılmalı

Bu kampanya 167 destekçiye ulaştı

“Batman Lisesi” için imzalıyoruz…

BUGÜNE KADAR BİNLERCE MEZUN VERDİ

1968 yılında dönemin Başbakanı Süleyman Demirel tarafından “Batman Lisesi” adıyla hizmete konulan ve 2013 yılında Turgut Özal Anadolu Lisesi adı verilen okul, kentin en eski okullarından biri olmakla birlikte bugüne kadar binlerce mezun verdi. Batman’la bütünleşen ve markalaşan Batman Lisesi, 2013 yılında Türkiye’deki bütün okullarda Anadolu Lisesi uygulamasının başlatılması ile birlikte Turgut Özal Anadolu Lisesi adını aldı. Batman Sonsöz Gazetesi, okula isim iadesinin yapılması için konuyu köşe yazıları ve haberlerle gündemleştirdi.

OKUL BİNASI YIKILDI, ADI YAŞATILSIN

Yeni bina yapıldıktan sonra tahliye edilen eski Batman Lisesi binası, önceki gün iş makineleri ile yıkılmaya başlandı. 49 yıllık binanın, yıkım işlemi tamamlandıktan sonra okul bahçesine dönüştürüleceği açıklandı.

İMZA TOPLUYORUZ

Batman Sonsöz Gazetesi, kentin kimliği ile bütünleşmiş ve nostaljik bir değer kazanmış olan Batman Lisesine, eski adının iadesi için imza topluyor. Sizler de “Batman Lisesi, Batman İlinin Markasıdır. Batman Lisesi Adı Yaşatılmalı” adıyla change.org adresindeki linki tıkladıktan sonra, önünüze çıkacak olan başvuru formunu doldurarak kampanyamıza destekte bulunabilirsiniz.

Bugün BATMAN SONSÖZ imzanı bekliyor!

BATMAN SONSÖZ GAZETESİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Batman Lisesi, Batman İlinin Markasıdır. Batman Lisesi Adı Yaşatılmalı». BATMAN SONSÖZ ve imza atan diğer 166 kişiye katıl.