Låt Kirill stanna!

0 have signed. Let’s get to 35,000!


Hej. Vår vän Kirill som är en 15 årig kille som har  ursprung från Ryssland får nu inte längre stanna i Sverige. Hans barndom har inte varit lätt då pappan aldrig funnits i bilden och han har tvingats växa upp med en mamma som är iblandad i ett heroinmissbruk. Hans mamma blev fängslad i Ryssland för tre år sedan och är nu en föräldralös pojke som bor hos sin mormor här i Sverige. 

Kirill föddes med ett samband till heroin då mamman tagit doser under graviditeten. Detta har lett till att Kirill inte kunnat utveckla sin hjärna till en maximal kapacitet. En 15 åring är nu åtta år psykiskt.  

Mormor Tatiana fick åka raskt till Ryssland för att hämta sitt barnbarn Kirill som åkt in på barnhem. Sedan dess har han bott hos henne, gått i skolan, kämpat med det svenska språket och skaffat vänner. 

Idag den 22 Januari 2021 fick vi beskedet av migrationsverket att Kirill nu inte längre stanna i Sverige, efter ett tidigare avslag 2019. Det tog oss åtta månader för att få reda på om vår kära Kirill skulle få stanna, det skulle ta två veckor. Det innebär att han måste åka tillbaka till barnhemmet i Ryssland utan någon familj när alla i Sverige, både familj och vänner står och kan ta emot honom med öppna armar. 

Vi behöver nu all hjälp vi kan få för att Kirill ska få stanna i Sverige. Skriv gärna under och dela för vår skull, men mest för Kirills.