Kampanya Kapatıldı

Barınaklarda işçisinden veterinerine hayvan sever insanlar çalışsın

Bu kampanya 8.560 destekçiye ulaştı

Zaten özgürlükleri kısıtlanmış hayvanların yaşam verdiği barınaklarda rast gele çalışan insanların hayvan sevgisinden mahrum, hatta nefret dolu çalışanlar nedeniyle hayvanlar aç-susuz bırakılarak, dövülerek, gereken temizliği sağlamayarak, hasta-yaşlı-bebek ayırmadan bir araya konularak, hayvanlara ayrılan ödenekleri iç ederek hayvanlara sadece kuru ekmek vererek hayvanların her türlü işkence çekmesine neden olmaktadırlar. Yeterli kısırlaştırma, hastalıklarının tedavisi yapılmamakta, soğuktan ve sıcaktan korunmaları sağlanmamakta, bazı ırk köpekler de tehlikeli olduğu gerekçesiyle kısacık zincirlerle küçücük kafeslerde tutulmaktadır.

Oysa onları sevecek, gereken bakımı ve sevgiyi verebilecek insanlar barınaklarda işe alınsa bu sorunlar ve haksızlıklar son bulacaktır. Onların sadece yemeğe değil, sevilmeye, okşanmaya ve onlarla oynanmasına ihtiyaçları var.

Tüm yetkililerden ve bu konuda duyarlı tüm insanlardan bu konuda yardım bekliyorum.

Destek olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bugün Nurcan imzanı bekliyor!

Nurcan Kahraman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Barınaklarda işçisinden veterinerine hayvan sever insanlar çalışsın». Nurcan ve imza atan diğer 8.559 kişiye katıl.