0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yaşam alanlarını ellerinden aldigimiz ve ardından sokak hayvanı olarak isimlendirdigimiz canların güven içinde siginabilecekleri barınakları ne yazık ki bizim ülkemizde birer olum Kampı haline gelmiştir. Barınak kelimesinin tanımı barınmaya yarayan yerdir ölüm Kampı değil. Bizim belediyelerden isteğimiz barınakların temiz ve güvenli yaşam alanları haline getirilmeleri ve veteriner işleri müdürlüklerinin başından baytarlarin alınarak gerçekten hayvansever mesleğine bağlı yaşam hakkına saygı duyan veteriner hekimlerin getirilmesidir.unutulmamalı ki tüm canlıların yaşam hakkı vardır ve yaşam hakkı kutsaldır. Belediyeler gerekli düzenlemeleri sağladıklari zaman biz gönüllüler de elimizden geldigi kadar destek olarak canların daha güvenli sağlıklı ve huzur içinde yaşamlarını gecirmelerini saglayabiliriz isteğimiz barınak  ve bakimevlerinin daha sıkı denetlenmesi ve görevini yerine getirmeyen veteriner ve diger personelin görevinden uzaklastirilmasidir.

Bugün Ilay imzanı bekliyor!

Ilay Gok bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Barınaklar ölüm kampı olmasın. Barınak denilen ölüm çukurlarında artık yasalar uygulansın». Ilay ve imza atan diğer 1.112 kişiye katıl.