Bal’ı geri istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS DOSTUMUZ BAL’A NE YAPTINIZ?
Yaklaşık 6 aydır Sütlüce Kampüsünde öğrenciler, öğretim üyeleri ve okul çalışanları ile sorunsuz bir şekilde bir arada yaşayan dostumuz BAL, birkaç kişinin asılsız beyanları ve hayvan – canlı sevgisinden yoksun olmaları nedeniyle KANUNSUZ bir şekilde bilinmeze gönderilmiştir. BAL, hiçbir şekilde bir insana ya da canlıya zarar vermemiş, oyuncu, sakin ve özellikle öğrencilerin dostu 1,5 yaşında bir köpektir. Aynı zamanda Beyoğlu Belediyesi tarafından tüm aşıları yapılmış, kısırlaştırılmış ve küpelenmiş sağlıklı bir köpektir. Bal’ın üzerine atılan asılsız iddiaların sahibi, fotoğraflarda dilekçesi görülen üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi ‘Yrd. Doç. Dr. Üzeyir Pala’ ile kendisinde bu konuda destek çıkan Mühendislik Fakültesi dekanı ‘Prof. Dr. Halit Pastacı’dır. (Gerekli tüm belgeler ve fotoğraflar postun devamında mevcuttur) Tek bir kişinin sadece ‘iddiası’ üzerine (hiçbir hastane raporu vs mevcut değildir) tüm hayatı alt üst edilen BAL’ın şu anda kim tarafından nereye bırakıldığı bilinmiyor. Bunu yapan kişi de muhtemelen yaptığı şeyin tamamen KANUNSUZ olduğunu bilmiyor. Yaptığının 5199 numaralı Hayvanları Koruma Kanunu’na karşı bir eylem olduğunu kendisine söylüyoruz. Aynı zamanda yaptığının hiçbir vicdana sığamayacak kadar acımasızca olduğunu, hiçbir insanın bir hayvanın sadece varlığından rahatsız olup yaşam alanından gizli bir şekilde alıp bilinmeyen bir yere bırakma hakkının olmadığını bilmesi gerekiyor.
Tüm okulca Bal’ı bulacağız. Onun bizimle birlikte tüm diğer üniversite kampüslerinde olduğu gibi mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin bir canlıya bunu yapmaya hakkı yoktur. BAL’ın kim tarafından nereye bırakıldığını öğrenene ve onu tekrar kampüsümüze getirene kadar bu olayın peşini bırakmayacağız. Beyoğlu Belediyesi ve Hayvan Rehabilitasyon Merkezi tarafından alınmadığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bize bunun cevabını verecek olan da BAL’ı iftiralarla yaşam alanından ve biz dostlarından uzaklaştıran öğretim üyesi şahıstır. Kendisinden bunun cevabını istiyoruz. Alana kadar da susmayacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz.
Hadi hep birlikte BAL’ı bulalım!

Bugün Gulce imzanı bekliyor!

Gulce Gulter bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bal’ı geri istiyoruz!». Gulce ve imza atan diğer 2.069 kişiye katıl.