0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Geçtiğimiz yıllarda üniversitemizde uygulanan hem yaz okulu hem de bütünleme sınavları uygulamalarının bazı üniversitelerde hiç birinin uygulanmaması üzerine YÖK tarafından alınan bir karar ile öğrenci mağduriyetinin giderilmesi adına tüm üniversitelere yazı gönderilip bütünleme sınavları ve yaz okulu uygulamalarının en az birinin uygulanması zorunlu denmiştir ve hangisinin uygulanacağı yada ikisinin de uygulamaya geçmesi kararları üniversite senatolarına bırakılmıştı. Bu öğrenci mağduriyetinin giderilmesi adına alınan karar, üniversite öğrencilerimizi mağdur etmiştir ve herhangi bir sorun teşkil etmediği halde bütünleme sınavları kaldırılmış, sadece yaz okulu açılmasına karar verilmiştir. Fakat bu durumda da her ders açılmadığından dolayı başarısız dersler yaz okulunda alınamayarak mezuniyet durumumuz uzamaktadır. Bu kampanya ile hem yaz okulu hem de bütünleme sınavlarının üniversitemizde tekrar uygulanmasını amaçlıyoruz. YÖK'ün "en az biri" ifadesi, ikisinin de aynı anda uygulanabileceğini açıkça belirtmektedir. Herkese teşekkür ederiz.

Bugün Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri imzanı bekliyor!

Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Balıkesir Üniversitesi'ne yaz okulu ile birlikte bütünleme sınavlarını geri istiyoruz.». Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri ve imza atan diğer 2.973 kişiye katıl.