Hayvanların Kürkleri İçin Katledilmesi Yasaklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Bakanlık Cumhurbaşkanı Hayvan Hakları Savunucuları ve tarafına Bu Kampanyayı Lütfen Okuyun ve Paylaşın bu kampanyayı başlattı

Hayvanların ekonomik gelirler elde edilmesi için katledilmesi artık durmalı. Doğanın dengesinin bozulmasına yol açan , hayvanların neslinin tükenmesine yol açan bu vahşice yapılan katliamlar artık durdurulmalı. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir devirde yaşıyorken yapay kürk kullanmak varken doğal kürk kullanmak insanların vahşiliğinden başka bir şey değildir. Bunu görmeye duymaya katlanamayan bir insan olarak artık sonunun gelmesini istiyorum. Evinizde baktığınız hayvanın kürkünü giymek ister miydiniz? O hayvanların kürkünü de giymeyin. Bunu üreten şirketlerden alışveriş yapmayın. Empati kurun. Vahşet içeren bu olaylara göz yummayın. KÜRKÜ İÇİN ŞİŞMANLATILAN HAYVANLARI DA UNUTMAYIN! CANLI CANLI DERİSİ YÜZÜLEN HAYVANLAR VE TÜYLERİ CANLI CANLI KOPARILAN KAZLARI DA. KENDİ GÖRÜNÜMÜZ GÜZELLEŞSİN DİYE İÇİNİZDEKİ ŞEYTANI ÇIKARMAYIN."Ne kıyafetler gördüm içinde insan yok , ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok" sözünü unutmayın.Kürk giydiğinizde kimse size imrenmiyor veya sizi örnek almıyor. Aklı başınsa her birey bunun ne kadar yanlış olduğunun farkında. Siz bunu yaparak sadece insanlığınızı yitirdiğinizi kanıtlıyorsunuz. Her şeye engel olamasak da bazı şeylere engel olabiliriz ve bu kampanya da çok yayılırsa sesimizi duyurabiliriz.

10 saniyenizi ayırıp bu kampanyayı paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sağlıcakla kalın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.