Babaeski'ye Hayvan Hastanesi ve Hayvan Ambulansı İstiyoruz, Bir İmza Bir Hayat.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yaralanan, hastalanan yavrular, tedavi gereken durumlarda bir kaç iyi hayvansever internet ortamında seslerini duyurmaya çalışsa da bu canlar sesi duyulana kadar acı çekerek ölüyorlar ve tedavi olacakları anında müdahale edilecek sürekli açık bir klinik yok,  bazı insanlar sürekli yol ortalarına yavruları terkediyorlar, terkedilen yavrular araçlar altında kalıp yaralanıp sakat kalıyorlar ya da günlerce yardım bekleyip acı çekerek ölüyorlar.Lütfen Babaeski ye gerekli acil durumda ulaşılacak Devlete bağlı ücretsiz tedavilerin yapılacağı sokaklardaki yardıma muhtaç hayvanların tedavi olacağı, bir Hayvan Hastanesi ve Hayvan Bakım Evi Yapılsın.En son olay da bir yavru çenesi parçalanmış olarak Babaeski de bulunmuş ve o can günlerce o halde aç susuz yardım beklemiş, Babaeski de ameliyat olacağı bir yer uzman olmadığı için bu yavru başka bir şehirden hayvansever dernek tarafından alınıp tedaviye götürülmüş, ameliyat ile çenesi komple alınmış şimdi acıyı çeken o yavru ve bunu yapan vicdansız kim bilir daha kaç cana acı çektiriyor..Trafik kazası sonucu ya da bilerek çarpıp öylece bırakıp gidenler yüzünden bu yavrular zamanın da müdahale edilmeyip yardım bulunamayınca sakat felç kalıyor, bacakları kesiliyor ya da ölüyor ve sokaklar da kimsesizler, Allah rızası için bu yavruların ameliyat, tedavi,kısırlaştırma,aşılama yapılacağı bir Hayvan Hastanesi ve Hayvan Ambulansı istiyoruz, lütfen onların sensini duyun.

I am signing an animal hospital and animal ambulance for the animals in need! <3