Fenerbahçe'nin maçı olduğu günlerde yol kapatma uygulaması kaldırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Fenerbahçe SK futbol takımının Şükrü Saracoğlu stadında maçları olduğu günlerde en önemli yollar (D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsü'nden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'ne kadar gelen güney bağlantı yolu, Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağı'ndan, Bağdat Caddesi Kavşağı'na kadar olan kısım) ve Bağdat Caddesi'nin (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağı'na kadar olan kısım) güvenlik gerekçesiyle kapanıyor ve İstanbul'un en önemli noktalarında gerek yayalar gerek araçlar açısından hayat felce uğruyor. Evine gitmek isteyenlerin yoluna özel güvenlik veya polisler çıkıp paso lig sorabiliyor. Bu çilenin acilen bitirilmesini rica ediyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Sarıöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: Fenerbahçe'nin maçı olduğu günlerde yol kapatma uygulaması kaldırılsın.». Mehmet ve imza atan diğer 889 kişiye katıl.