Doğrulanmış başarı

Hatem Yavuz 200.000 foku annesinden koparıp katledecek! #FokYou!

Bu kampanya 64.486 destekçi ile değişim yarattı!

Hatem Yavuz 200.000 foku annesinden koparıp katledecek!

Fok You kampanyası, bilmeyenler için basit bir kelime oyunu gibi görünse de arkasında koca bir dram olan bir marka. Hatem Yavuz isimli deri üreticisinin, ‘iş’ olarak yaptığı şey tam bir vahşet!  Her yıl, anne memesinden koparılan 200.000 yavru fok, kürklerinin kalitesi bozulmasın diye canlı canlı dövülerek öldürülüyor, çengellerle avlanıyor. Hiçbir şeyden habersiz bu yavruların derileri canlı canlı yüzülüyor. Bunun yasal olması insanlık dışı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu katliamı ekonomik gerekçesi ne olursa olsun kınıyoruz! Sessizce kınamak yerine, hep beraber sesimizi yükseltmek için bu kampanyayı başlattık! 40.000 kişi bir araya gelebileceğimizi gösterebiliriz! Bu, belki de Türkiye’de kürk ve hayvana işkence ile mücadelede çıkmış en büyük ortak sesin başlangıcı olacak!

Bu imzalar, gün be gün zaten Hatem Yavuz’a iletilecek fakat amacımız 40.000 imzaya ulaşıldığında, bir imza teslimi yapmak. Böylece,  o gün geldiğinde hep beraber bir kez daha hayvanların sesi olabileceğiz.

Haydi, hep beraber hayvan canlarımız için 40.000 imzaya ulaşalım!

Bugün Sibel imzanı bekliyor!

Sibel Tamer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başardık! Fok katili Hatem Yavuz'a #FokYou diyen 65,367 kişi olduk! Teşekkürler!». Sibel ve imza atan diğer 64.485 kişiye katıl.