Büyükçekmece Canları Barınakta

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. HASAN AKGÜN köpeklere savaş açtı haklarında toplama emri verdi!

5199 sayılı kanunda MADDE 21 – (1) Toplanılan sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlar aşağıdaki esaslara göre bakılır:
d) Geçici bakım evlerinde on gün süre ile gerekli duyurular yapıldığı halde sahiplendirilemeyen hayvanlar kontrolleri, aşıları ve tıbbi müdahaleler ile kısırlaştırılmaları yapıldıktan ve operasyon yaraları kapandıktan en az yedi gün sonra kayıt altına alınıp, müdahale görmüş olduklarını gösteren işaretleri üzerlerinde olacak şekilde veteriner hekimin onayıyla ALINDIKLARI ORTAMA geri bırakılır. Bu ortamlarda belediyeler, gönüllü kuruluşlarla işbirliği içerisinde besleme odakları kurar ve hayvanların beslenmesine yardımcı olur. Hayvanlar, hiçbir suretle ilgili belediye sınırları dışındaki bir ortama, ORMANLIK alana veya diğer YABAN HAYATI YAŞAM alanlarına bırakılamaz.

Köpeklerimizin ısırma vakâsı yoktur, hepsi küpeli kuduz aşılı, kısırlaştırılmış gönüllüler tarafından bakılan köpeklerdir.
Barınağımız çok kalabalık olup, bunun üstüne hala toplama yapılmasına karşıyız!
Köpeklerimizi ait oldukları yaşam alanlarına geri istiyoruz! veya Belediye tarafından gerekli duyuruların yapılarak gönüllüler ile işbirliği içerisinde yuvalandırılmalarını talep ediyoruz.

Köpeklerimizin iadesi için yuvalandırma, evde besleme şartı koşuluyor! Belediye gönüllüler ile işbirliğine yanaşmıyor. Toplanan köpeklerin yerlerine yabancı yeni köpekler gelip yerleşiyor olan barınağa alınan canlara oluyor. Özgürlüklerini kaybettiler.

Lütfen küfür ve hakaret etmeden bu işe dur deyin!

Büyükçekmece Canları Barınakta Fotoğraf Albümü

Bugün Büyükçekmece Yerel Hayvan Koruma Görevlileri imzanı bekliyor!

Büyükçekmece Yerel Hayvan Koruma Görevlileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Büyükçekmece Canları Barınakta». Büyükçekmece Yerel Hayvan Koruma Görevlileri ve imza atan diğer 1.694 kişiye katıl.