Bütün Devlet Hastanelerinde 24 Saat Çocuk Acil Doktoru Olmalı!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 75.000.

Bütün Devlet Hastanelerinde 24 Saat Çocuk Acil Doktoru Olmalı!

İki çocuğu olan bir baba olarak bu durumdan çok rahatsızım. Birçok hastalık genellikle akşamları ortaya çıkar. Özellikle de çocuklar gecenin ilerleyen saatlerinde aniden hastalanabiliyorlar. Yüksek ateş, kusma, karın ağrısı vs.

Çevremizdeki devlet hastanelerinde akşamları çocuk acil doktoru bulunmuyor. Acile gittiğimizde, çocuk acil doktorlarının olmadığı için, bebek ve çocuklara bakmadıklarını söylüyorlar. Mecburen daha uzaklardaki başka hastanelere gitmek durumunda kalıyoruz. Çocuk Acil Doktoru olan az sayıdaki devlet hastaneleri de aşırı yoğunluk nedeniyle doğru dürüst hizmet veremiyor. İnsan gittiğine gideceğine pişman oluyor.

Çocuklarımız en kıymetli hazinelerimiz ve geleceğimizdir. Onlara daha çok değer verilmelidir. Artık bütün devlet hastanelerinde 24 Saat Çocuk Acil Doktoru Olmalı. Bebekleri ve çocukları olan anneler ve babalar, beni daha iyi anlayacaktır.

Lütfen sesimize kulak verin ve bütün devlet hastanelerinde 24 saat Çocuk Acil Doktora olmasını sağlayın. İnşallah en kısa zamanda ilgili kurumlar bu konuda bir düzenleme yaparak bu sorunu çözerler. Benim gibi düşünen herkesin desteğini rica ederim.

Saygılarımla,

Murat YALÇIN

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bütün Devlet Hastanelerinde 24 Saat Çocuk Acil Doktoru Olmalı!». Murat ve imza atan diğer 62.078 kişiye katıl.