Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süheyl Batum İstifa!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Geçtiğimiz günlerde Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı olan zat, sosyal medya hesabından kulübümüzü hedef alan mesnetsiz ve haddini aşan açıklamalarda bulunmuştur. Kulübümüzün yapmış olduğu açıklamanın ardından Fenerbahçe camiası bir zeytin dalı beklerken ismiyle müsemma olması beklenen Atatürkçü Düşünce Derneği’nin bu yanlış tutuma sahip çıkması bardağı taşıran son damla olmuştur.

Kurulduğu günden beri amacı ülkesi için mücadele etmek olan kulübümüz, bu mücadelesinin neticesinde bizzat ulu önderimizin takdirlerine mazhar olmuş ve onun gösterdiği yoldan bir gün bile ayrılmadan Türk sporuna hizmet etmiştir.

FETÖ’nün bu ülkede çarptığı en sert duvar olan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bu çirkin yakıştırmaları yapmak hiç kimsenin haddi değildir. Atatürkçü Düşünce Derneği, her kesimden insana kucak açması gerekirken; holiganlığa kaçan duygularının esiri olmuş bir zatın elinde oyuncak olmuş durumdadır ve saygınlığını giderek yitirmektedir.

Atatürkçü Düşünce Derneği, öncelikle; son 1 ayda 5 kez Fatih Terim paylaşımı yapan ama 10 Kasım’da bile ulu önderimiz için tek tweet atmaktan aciz olan zatın dernekleriyle ne kadar bağdaşır tutumlarda olduğunu düşünmelidir.

Tavrımız net. Atatürk isminin geçtiği bir kurumun koltuğu, gittiği yerlere Fenerbahçe nefretini de götüren, dilinde ayrıştırıcı ve holigan söylemler eksik olmayan bir kişiye emanet edilemeyecek kadar kıymetlidir. Bu minvalde söz konusu kişinin istifasını beklemekteyiz.

Bugün Fenerbahçe Taraftar Platformu imzanı bekliyor!

Fenerbahçe Taraftar Platformu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süheyl Batum İstifa!». Fenerbahçe Taraftar Platformu ve imza atan diğer 18.893 kişiye katıl.