Asker terhisleri durdurulmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Merhaba;

170 gündür askerlik görevimizi yapmaktayız. Fakat korona virüs sebebiyle devletin ilgili mecralarında 10 gün sonra teslim almak üzere olduğumuz terhis belgemizin iptali ve askerliğin uzatılması söz konusu!

Bizler zaten vatani görevimizi mesai saati gözetmeksizin atalarımızın bıraktığı bu topraklara sahip çıkarak aslanlar gibi yapıyoruz! 2 aya yakın zamandır çarşı izinlerimiz de iptal edildi, bulunduğumuz birlikten dışarıya adım atmıyoruz! Zaten terhis gününe  son 2 hafta kala karantina koğuşunda dakika dakika şafak saymaya mahkum edildik! Ve tüm bunların üzerine tek tek saydığımız tam 180 günün uzatılmasına karşıyız!

Çünkü bizden istenilen görevimizi zaten tamamladık. Askeri Birliklerde korona virüs vakası zaten görülmemekte, hepimiz izole durumdayken terhis günümüzde evimizde olmak istiyoruz, hakkımızı istiyoruz!

Geçtiğimiz günlerde binlerce mahkum salıverilmişken, evlerinde karantinaya alınması istenirken, bizleri neden koğuşlarda boğuyorsunuz! Artık son günlerimizi ağız tadıyla geçirmek varken neden bizlere zehir ediyorsunuz!

Emek ettik, yorulduk, çabaladık 170 gün geçirdik! Emeklerimizi ziyan etmeyin! Psikolojisi bozuk olan, kendine zarar vermeye eğilimli askerleri düşünün!

Değerli vatandaşlar;

Lütfen konuyu dikkate alalım. Babasız büyüyen evlatlar, evladını bekleyen anneler var! Binlerce genç fidanın tutsak kalmasının önüne geçelim. Devlet yetkililerinin bu imza kampanyasını görmesi sağlayalım!