0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2 nisan günü köpeğimi kapımın önünden çaldılar. tasmasıyla birlikte... İlk olarak Arnavutköy belediyesini aradım. Sonra ordan aldığım bilgiye göre Büyükşehir belediyesi Kısırkaya hayvan barınağını... Her ikisi de biz almadık cevabını verdiler... sonra sosyal medya üzerinden ilanlar vermeye başladık. Ulaşabildiğimiz bütün kurumlara başvurduk. Gelen her ihbara koştuk. 1 ay dolmak üzereyken Arnavutköy belediyesinin yasa dışı olarak toplama yapıp Kısırkaya barınağına hayvanları bırakmadığını, dağ tepe, köy demeden rastgele ve Arnavutköy sınırlarının dışına, Çatalca ve Silivri gibi uzak yerlere bıraktığını öğrendim. Tesadüfen aynı semtte oturan hayvansever dostlarımız köpeklerini buralarda buldular. Ama bizim köpeğimize ne yaptıkları hakkında hiç bir fikrimiz yok. Benim semtimde beni tanıyan insanlar uyuşturuc iğneyle uyutularak alındığını görmüşler. Belediye yasadışı yollarla Arnavutköyde sokak hayvanlarına yaşam hakkı tanımamaya devam etmektedir. Sokakta gördüğü tüm hayvanlara canavarca bir yok etme mantığıyla saldırmaktadırlar. Sorduğumuzda biz akşam 5 ten sonra çalışmıyoruz diyorlar. Ama geceyarısı ve sabaha karsı 5te bile toplama yaptıklarını görüntüleyen kamera görüntüleri mevcut.

Sözün özü, kendinden başka herşeye savaş açmış bu zihniyete dur demek ve yassa dışı hareketlerine engel olmak için imzanızı rica ediyorum.

Bugün nursemin imzanı bekliyor!

nursemin yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Arnavutköy Belediyesi veteriner işleri yasa dışı sokak hayvanı toplamaya son versin». nursemin ve imza atan diğer 120 kişiye katıl.