AraKAN Ağlıyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Resmi adı Rakhine olan Arakan’da yaşayan Rahinghalar  (Arakanlı müslümanlar)  insan hakları örgütlerince en çok baskıya maruz kalan azınlık olarak nitelendiriliyorlar.Arakan Müslümanları öncelikle insan olmaları ve insanlık onuruna yaraşır bir halde yaşamak istedikleri için, 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana Myanmarı ele geçiren Japonlar; Arakan müslümanlarının Batı Myanmar’ın İslamlaştırılmasını istemedikleri ve bölgeyi Budistleştirmeye çalıştıkları için ÖLÜYORLAR.Müslüman kadınlara tecavüz ediliyor, müslüman erkeklere iftiralar atılıp akıl almaz işkencelere maruz bırakılıyor, çocuklar diri diri yakılarak katlediliyor.

Hal böyleyken, her gün birer birer zulüm karşısında eriyip gitmeleri yetmezmiş gibi iki çocuktan fazlasının yasaklandığı, vatandaşlığın verilmediği, bir yerden bir yere gitmelerinin yasak olduğu bir hayat sürmeye çalışıyorlar.

Müslüman olarak üzerine düşeni yapmaya hazır mısın? Bence hazır olmalısın bak Rahmet Elçisi Peygamberin ne diyor;

İbn Ömer'den [r.a]: Resûlullah [s.a.v] buyurdu ki:

"Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez ve onu zalime teslim etmez. Kim kardeşinin yardımında bulunursa Allah da (c.c) ona yardım eder. Kim bir müslümanın sıkıntısını giderirse Allah da [c.c] onun kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıbını örterse Allah da [c.c] kıyamet gününde onun ayıplarını örter." [Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 59; Ebû Davud, Edeb, 38; Tirmizî, Hudûd/3; Ahmed, Müsned, 2/91.]

ŞİMDİ NE YAPCAKSIN KARDEŞLERİNİ ZALİME  TESLİM Mİ EDECEKSİN.ZULÜM BİTSİN ZALİM HAK ETTİĞİ CEZAYI BULSUN İSTİYORSAN İMZALA.

Bugün Eren imzanı bekliyor!

Eren Cini bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AraKAN Ağlıyor!». Eren ve imza atan diğer 1.768 kişiye katıl.