Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 452 destekçiye ulaştı

Burası ANTALYA-KORKUTELİ. Korkuteli ilçesinde sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam hakları yok, barınak yok, tedavi edilecekleri bir yer yok.Burada yaşayan çoğu köpek öldürülüyor, hayattakiler ise şiddetli açlıkla baş etmek zorunda. Belediyenin görevi olan sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavilerini gönüllüler kendi imkanlarıyla yapıyor fakat yetemedikleri için köpekler önlem alınmayan derme çatma yapılmış tavuk kümeslerine yöneliyorlar. Günlerce aç susuz kalan bu hayvanlar başıboş dolaşan tavuklara saldırıyor ve bunu gören tavuk sahipleri tarafından öldürülüyorlar. Bu şiddeti önlemek için  Zabıta Müdürlüğü'ne şikayetler gittiğinde tavuklar kümese sokuluyor ve bu sirkülasyon aynı şekilde devam ediyor. Kendilerini haklı gören bu halk ısrarla köpekleri vurmaya >çocukların da önünde< devam ediyor. Bunu yaparken etraftaki evlerde yaşayan insanların da hayatını riske etmekten korkmuyorlar. Dindar geçinen bu yerde Müftülükle işbirliği içinde broşür dağıtılıyor ancak halkın umrunda değil. Gönüllüler sahipsiz sokak hayvanlarına yapılan bu şiddete duyarsız kalmayıp korumak istediklerinde onlara da şiddet uygulanıyor, hatta bulundukları yerde dışlanıyorlar.  Artık ne tavuk ne de köpek ölüsüyle karşılaşmak istemiyoruz. Belediyenin kümes olan hanelere çit çekilmesini zorunlu kılmasını, gönüllülerle işbirliği edilerek sokak hayvanlarının kısırlaştırılıp, aşılanıp alındıkları yere bırakılmasını, Korkuteli Belediyesinin söz verdiği Barınağı en kısa zamanda yapmasını istiyoruz. Lütfen bir imza da siz atın ve Korkuteli Belediyesi'nin bu konuda artık ciddi adımlar atmasını sağlayın !

Bugün pınar imzanı bekliyor!

pınar gur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ANTALYA/KORKUTELİ KÖPEKLERİ ARTIK ÖLDÜRÜLMESİN! ONLARIN SENİN İMZANA İHTİYACI VAR*». pınar ve imza atan diğer 451 kişiye katıl.