Doğrulanmış başarı

Davanı geri çek! ANTALYA 4. SULH HUKUK MAHKEMESİNDE AÇTIĞIN DAVANI GERİ ÇEK!

Bu kampanya 2.778 destekçi ile değişim yarattı!

Merhaba hayvan dostları. 2013 yılında 55 günlükken evimizi açtığımız minik kızım 2 yaşına basmak üzere. 16 senedir Antalya Güneykent sitesinde oturmaktayiz. Ne yazık ki Kiraz kızımın tahliyesi istemi ile site yönetiminin açtığı bir davayla karşı karşıyayız.

Kızımız dedim çünkü "Kraz" ailemizin bir üyesi bizim için. Dışarıda evsiz, soğuktan ya da başka sebeplerden dolayı kaybettiğimiz o kadar çok can varken evimizdekilerin sokağa atılmak istenmesi ne kadar acı verici.

Site yönetimi kızımın gitmesini yönetim planına dayanarak istemekte. Fakat şöyle ki kimse ev alırken yönetim planını okumamakta. 20 yıl önce oluşturulmuş bir taslakla küçük dostlarımızın sokağa atılmasına karşı çıkmak için senin de desteğine ihtiyacımız var. Bir imza vererek bu konuda bizi ve küçük dostlarımızı yalnız bırakma.

Şu an istediğimiz yardım kampanyamıza bir destek verip, etrafındaki arkadaşlarına duyurabilmen. Süreç olarak karşı dilekçemizi verdik ve mahkeme gününün belirlenmesini bekliyoruz. Sadece destek verip yanımızda olmanız bizi daha güçlü hissettirir. Aile olarak kızımı bırakmayacagız. Sonuna kadar yürürken omzumuza dokunan bir el neden senin elin olmasın? Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Bugün Özgü imzanı bekliyor!

Özgü Korkanç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Güneykent Sitesi Yönetimi: Davanı geri çek! ANTALYA 4. SULH HUKUK MAHKEMESİNDE AÇTIĞIN DAVANI GERİ ÇEK!». Özgü ve imza atan diğer 2.777 kişiye katıl.