Petition Closed
Petitioning ANTALYA BELEDİYESİ

ANTALYA DUACI KÖYÜ EĞİTİM MERKEZİ CEZALANDIRILSIN: GEREKLİ CEZANIN ALMASINI İSTİYORUZ

BURASI BİR KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ!!! BURASI EVİNİZE ALDIĞINIZ AİLENİZİN BİREYİ KABUL ETTİĞİNİZ VE EĞİTİM ALSINLAR DİYE EMANET ETTİĞİNİZ BİR MERKEZ! vVideo linki ve haberi aşağıda okuyacaksınız ama buna sessiz kalıp kalmamaya siz karar vereceksiniz!
Antalya Belediyesi ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'nü ACİLEN GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ!
BUNA GÖZ YUMULAMAZ!
Antalya Belediyesi tel: 0 242 249 50 00
Antalya Belediyesi Vet İşleri telefon: 0 242 249 53 60
Mail: info@antalya.bel.tr

Video linki: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23343594.asp

HABER / HÜRRİYET
ANTALYA’da, merkeze bağlı Duacı Köyü’ndeki köpek eğitim merkezine eğitim amaçlı bırakılan köpeklere dayak atılması kamera görüntülerine yansıdı. Bir çalışanın sürekli küfrederek tekme, tokat ve demir sopayla köpeklere vurması sadece hayvanseverleri değil herkesi ayağa kaldırdı. Konuyla ilgili yapılan açıklama ise en az görüntüler kadar dehşet verici oldu. İşyeri sahibi Tayfun Acar ise kamuoyundan özür diledi, ruhsatsız rakip bir firmanın gönderdiği iki elemanın komplosu olduğunu öne sürdü.

Köpeklerin bakımını yapan iki çalışandan biri, kafeslerdeki hayvanları tek tek döverken bir taraftan da küfür yağdırdı. Köpeklere tekme, tokat ve demir sopayla vuran kişi, yaptıklarını da yanındaki diğer kişiye anlattı. Çalışanın köpekleri döverken "Böldüm parçaladım seni. Resmen ama ruhunda var senin dayak yemek", "Canları da yanmıyor haa, elim acıyor gıkını çıkarmıyor, görüyon demi. Elim acıyor yemin ederim. Böyle bildiğin çakıyom tokadı, sana vursam ah uh dersin, bağırırdın. Ama bu hiç, nasıl bir can var"

Letter to
ANTALYA BELEDİYESİ