0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Akdeniz üniversitesi öğrencilerinin en çok kullandığı giriş çıkış kapısı olan Kültür ya da Ziraat kapısı önünden çevre yolu geçmektedir. Trafiğin sürekli aktığı bi konum olan yerde yaya geçidi var. Trafik lambası konulmuştu gelen şikayetler üzerine. Fakat çok kısa süre yayaya geçiş süresi tanınıyor. Yayalara yeşil yanması çok uzun sürüyor. Kırmızı ışığa rağmen bazı araçlar durmuyor. Bu tehlikeli durumlar yaratıyor. Sürekli kazalara ramak kalan olaylar yaşanıyor. Ölümlü bir olay olmamıştı ta ki 14 Kasım 2018 gününe kadar. İç mimarlık öğrencisi Aslıhan Kocapınar'a araba çarptı ve artık o gencecik insan aramızda değil.

Bu bölgeye bir üst geçit yapılarak bu kazalara engel olunabilir. Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel tarafından üst geçit sözü verildi. Fakat bu söz gerçekleştirilmedi.

Daha fazla can kaybetmememiz için sende bu kampanyaya lütfen destek ol.

Bugün Beyza Nur imzanı bekliyor!

Beyza Nur Köroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Büyükşehir Belediyesi: Antalya Akdeniz Üniversitesi Kültür kapısı önündeki yaya geçidi öldürüyor buna dur deyin». Beyza Nur ve imza atan diğer 35.584 kişiye katıl.