Anne Köpeğimize Tecavüz Edildiğini Düşünüyoruz. Araştırılmasını İstiyoruz. #Anneyeneoldu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

25.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanya Change.org’da en fazla imzalanan kampanyalardan birisi olur.

Gönüllü barınağımızda baktığımız, 20 gün önce doğum yapmış, 8 yavrusu olan bir anne köpeğimize tecavüz edildiğini düşünüyoruz.

Kamera görüntülerine de yansıyan şüpheli kişinin bir an önce bulunmasını ve hesap vermesini istiyoruz. Ayrıca artık bu gibi olaylar yaşamamak ve suçluların cezasını alabilmesi için, hayvana şiddet yasası bir an önce Meclis’e gelmeli ve hayvana tecavüz de suç kapsamına alınmalı.

Yaşadığımız üzücü olay, 16 Mayıs günü gerçekleşti. Biz olayı güvenlik kamerası sayesinde fark ettik. Anne köpek, yavrularının üzerinden zorla sürüklenerek bir tünele götürülüyor. Önce aracına koymaya çalışıyor ama büyük bir köpek olduğu için girmek istemiyor. Şahıs vazgeçip karşıda bulunan tünele giriyor ve tünelin içerisinde 50 dakika kadar oyalanıyor. Sonrasında çıkıyor geliyor ve üzerini silkeledikten sonra aracına binip buradan uzaklaşıyor. O gittikten birkaç dakika sonra da anne köpek bitkin bir halde geliyor ve yavrularını emzirmeye başlıyor. Biz tıbbi açıdan sakıncası olabileceği için müdahale etmeyerek durumu bildirdik.

Gelen arkadaşlar gerekli sıvı ve doku örneklerini aldılar. Sonrasında laboratuvarda incelenmek ve insan DNA’sı olup olmadığı kontrol etmek üzere götürdüler. Oradan gelecek cevabı bekliyoruz halen.

Merak ettiğimiz, bir tünelin içerisinde, 50 dakika boyunca bir köpekle bir insan ne yapabilir? Biz bunun araştırılmasını istiyoruz. Burada ne oldu? Bu köpek tünelin içerisine neden götürüldü? Bunların etkin bir şekilde araştırılabilmesi ve eğer suç sabitlenirse kişinin ceza alabilmesi için de hayvan hakları yasası bir an önce çıkmalı.

Hayvana tecavüz de, ağır bir şekilde cezalandırılabilmeli. Tüm Türkiye bunu bekliyor.