Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 2.173 destekçi ile değişim yarattı!

Bugün Gölbaşı barınağını ziyaret ettim. Hayatımda bu kadar  pis  bir ortam daha görmedim. Burada belediyeyi, çalışanları yahut sorumluları ASLA SUÇLAMIYORUM. Şartlar orada çalışanlar içinde çok üzücü ve çok zorlayıcı. Kimse kolay kolay böyle bir ortamda çalışmak istemez.  Fiziksel ortamın hiçbir canlının yaşamasına imkan vermeyecek ölçüde pis, sağlıksız ve kısıtlayıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Gölbaşı barınağı ülkemizin utanç tablolarından sadece biri malesef. Köpekler normal yaşamlarında asla yattıkları yere dışkılarını yapmazlar, ancak tutuldukları kafesler öyle küçük ki başka bir noktaya gitme şansları yok hayvanların bu nedenle hepsi (yüzlercesi) pislik havuzunun içinde oturmak zorundalar, aynı sağlıksız pis yerde mama yemek zorundalar. Barınağın şartları çok kötü, hayvanlar pislik havuzundan kurtulmak için kulübelerinin üstüne oturmuşlar. Burada herhangi bir canlının sağlıklı olması mümkün değil. Yani bir süre sonra çevre sağlığını da olumsuz etkileyebilecek fiziksel bir ortam. Lütfen tüm yetklilerden istirham ediyorum, lütfen gölbaşı belediyesine bu konuda katkı sağlayınız, daha insani şartlara sahip bizi utandırmayan sevgi ve merhamete muhtaç bu canlara daha iyi yaşam şartları sağlayabileceğimiz sağlıklı temiz yeni bir alan oluşturunuz, inşa ediniz. O alan köpeklerin hareket etmesine yıkanmasına beslenmesine uygun olsun. Köpek sayısını belirli bir seviyede tutarak hayvansever ve gönüllü desteği ile hayvanların özgür kalmalarını sağlayınız. Lütfen Gölbaşı barınağı mevcut halinden kurtulmak için kapatılsın ve modern insani vicadnımızı rahatsız etmeyen daha önemlisi bu hayvanlara sağlıklı temiz bir bakımevi oluşturulsun. Lütfen kampanyayı imzalayın ve imzalatın. Türkiyede ki tüm barınaklara sağlıklı şartlar ve standartlar getirilsin barınaklar cezaevi, ölümevi değil yaşam alanı olabilsin hayvanlar daha özgür ve mutlu olabilsinler. Gölbaşı hayvan barınağına can ver SESSİZLERİN SESİ OL!

Bugün Gülay imzanı bekliyor!

Gülay Özen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Gölbaşı Hayvan Bakımevi ve RHBL.Merkezi Uygunsuz Koşullarından Dolayı KAPATILSIN». Gülay ve imza atan diğer 2.172 kişiye katıl.