Doğrulanmış başarı
Kampanyanın muhatabı: @06melihgokcek - @mavimasa - 153@ankara.bel.tr Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek & Ankara EGO

Ankara EGO otobüslerine sesli reklam alınmasın!

Ankaralılar son birkaç haftadır önce kamu spotları, sonra hiç durmadan dönen süpermarket, düğün, sakız ve sigorta reklamlarıyla otobüslerde sesli reklama maruz bırakılıyor. İşe giderken veya iş çıkışı zaten yorgunken bu reklamlara zorunlu olarak maruz bırakılmak, arabası olmayan milyonlarca Ankaralı için çok can sıkıcı.

Üstüne üstlük "dikkatini dağıtmamak için şöförle konuşmayınız" yazısının hemen altında, şöförün de dikkatini dağıtacak şekilde hiç durmadan bangır bangır dönüyor bu reklamlar.

EGO ve otobüs içindeki reklamlardan sorumlu Kent Reklam firmasının bu tacize dur demesini, hem şöför ve yolcu güvenliği hem de insani bir hak olarak reklamların sadece görsel olarak sınırlı tutulmasını istiyoruz.

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih Erdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara EGO otobüslerine sesli reklam alınmasın! @mavimasa». Melih ve imza atan diğer 6.667 kişiye katıl.